Boutique Hotel Entry E

общи условия

Общи условия за онлайн резервации на сайта на
Boutique Hotel Entry E

РЕЗЕРВАЦИИ И НАСТАНЯВАНЕ
Boutique Hotel Entry E се задължава да осигури ползването на услугите, заявени и платени от клиента по онлайн резервация, в пълното им количество и качество според предоставените от клиента чрез бланката за резервация данни за: име на клиента, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, цена за нощувка.
Полето “Допълнителна информациа” в бланката за резервация няма задължителен характер за Boutique Hotel Entry E и всички желания на клиента, попълнени във въпросното поле, ще бъдат удовлетворени при възможност.
При успешна резервация се изпраща потвърждение за резервация по е-майл, където са посочени всички детайли за резервацията включително цена за резервация и начина на анулиране на резервацията.

УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ С ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ
В Boutique Hotel Entry E се доплаща за настаняване с любимец, както следва: 
– до 10кг. – 20лв
– над 10кг. – 30лв. 

ЦЕНИ И ЗАПЛАЩАНЕ
Цените в интернет страницата на Boutique Hotel Entry E са в лева (BGN), с включени ДДС, туристически данък и застраховка. Единствено с цел нагледност и информация, при резервиране сумата може да бъде показана и в други валути. Общата дължима сума от клиента се калкулира автоматично, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца и от актуалната ценова оферта за съответния период.
При извършване на онлайн резервации с цел гаранция е необходимо да се заплати сумата обявена като депозит в бланката за резервации и в потвърждението за резерваци от общата сума на резервацията в момента на резервирането, чрез дебитна/кредитна карта или най-късно в посочения след резервирането срок по банков път.
В случай на неправилно попълнени детайли от Ваша страна при резервация Ви уведомяваме, че комплекс Boutique Hotel Entry E си запазва правото да изиска допълнително заплащане в деня на настаняване.
Boutique Hotel Entry E запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При вече направени, потвърдени и платени резервации дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ
В случай на анулиране, неизползване или промяна на вече платена онлайн резервацияот страна на клиента Boutique Hotel Entry E възстановява при поискване заплатената сума, като начислява съответната неустойка обявена в условията за анулиране обявени при резервиране и в потвърждението за резервация изпратено по е-мейл:
При анулации на резервации, направени до 30.11.2022 с дата на престой в периода до 28.12.2022 и след 03.01.2023 При анулиране след създаване на резервацията, се удържа: 50 % от цялата сума. При анулиране 14 дни или по-малко преди датата на пристигане, се удържа : 100 % от цялата сума
При анулации на резервации направени до 30.11.2022 с дата на престой в периода 28.12.2022- 08.01.2023 При анулиране след създаване на резервацията, се удържа: 50 % от цялата сума. При анулиране 28 дни или по-малко преди датата на пристигане, се удържа : 100 % от цялата сума
При възстановяване на заплатена сума всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента. Възстановяването на суми поради анулация се извършва в 30 дневен период в зависимост от начина на плащане, сумите се възстановяват само и единствено към банковата сметка, от която са получени. Възстановяването на суми платени през виртуален терминал с дебитна/кредитна карта става чрез кредитно нареждане по картата с която е извършено плащането.
Данните за Вашата карта се използват само от банката посредник и не се съхраняват от нас.

ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ
Разплащането може да се осъществи по 3 различни начина:
1. По електронен път с дебитна или кредитна карта
Приемаме заплащания с карти Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, MasterCard Electronic или Maestro. При избор на този метод за плащане се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на Вашата карта. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode, се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация. При успешна трансакция на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
Данните за вашата карта се използват само от банката посредник и не се съхраняват от нас.
За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики, препоръчани от международните картови организации:
• Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.
• Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2).
• В допълнение, за идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

В момента на онлайн резервирането споменатите суми ще бъдат автоматично изтеглени от Вашата карта при приключване на процеса на плащане, тоест ще бъде извършена моментална покупка.

От гледна точка на сигурност максималната сума за плащане с карта е 10 000 лева.
2.Чрез банков трансфер
Плащането на определената сума трябва да се извърши най-късно в посочения след резервирането срок. След осъществяване на плащането е препоръчително да се изпрати копие от платежния документ на sales@entrye.eu като задължително се впише резервационният номер в основанието за плащане.
3. В брой, на рецепцията на Boutique Hotel Entry E
При резервации с начална дата на настаняване в следващите 24 часа е препоръчително да се избере плащане в брой на рецепция, за да се ускори процеса на обработка на резервацията.

ВАЖНО!
Ако интернет резервацията не бъде платена в указания срок и при плащане по банков път не е изпратено копие от документа за плащането, Вашата резервация ще бъде автоматично анулирана от резервационната система.
В случай, че сте възпрепятствани да платите сумата за извършена вече онлайн резервация, моля уведомете ни на e-mail: sales@entrye.eu . При неспазване на това условие Boutique Hotel Entry E е в правото си да търси отговорност и неустойки за извършени и неплатени резервации.

АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ

В случай на анулиране, неизползване или промяна на вече платена онлайн резервацияот страна на клиента Boutique Hotel Entry E възстановява при поискване заплатената сума, като начислява съответната неустойка обявена в условията за анулиране обявени при резервиране и в потвърждението за резервация изпратено по е-мейл:

При анулации на резервации, направени до 30.11.2022 с дата на престой в периода до 28.12.2022 и от 09.01.2023 до 17.04.2023, при анулиране след създаване на резервацията, се удържа: 50 % от цялата сума. При анулиране 14 дни или по-малко преди датата на пристигане, се удържа : 100 % от цялата сума

При анулации на резервации направени до 30.11.2022 с дата на престой в периода 29.12.2022- 08.01.2023, при анулиране след създаване на резервацията, се удържа: 50 % от цялата сума. При анулиране 28 дни или по-малко преди датата на пристигане, се удържа : 100 % от цялата сума

При възстановяване на заплатена сума всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента. Възстановяването на суми поради анулация се извършва в 30 дневен период в зависимост от начина на плащане, сумите се възстановяват само и единствено към банковата сметка, от която са получени. Данните за Вашата карта се използват само от банката посредник и не се съхраняват от нас.

Моля, адресирайте Вашите въпроси, свързани с онлайн резервации в Boutique Hotel Entry E до
e-mail: sales@entrye.eu , или позвънете на телефон: +359 895 70 50 11
Фирмени данни:
Рентали ЕООД
ЕИК 203745282
Седалище и адрес на управление: гр. София, ул.Славянска 1
МОЛ Трендафил Колев