Boutique Hotel Entry E

НАСТАНЯВАНЕ

Студио

Студиото на Boutique Hotel Entry E ще ви впечатли с елегантен дизайн и удобства. На площ от 45 кв.м. са разположени спалня или 2 разделени единични легла, разтегателно кресло и добре оборудван кухненски бокс. От балкона се разкрива прекрасна гледка към планината.

Продажба на апартаменти Банско от хотел Ентри Е
студио в хотел Ентри Е

СТУДИО ДЕЛУКС

Студио делукс е разположено на площ от 55 кв.м. Оборудвано е така, че да се чувствате като у дома си. Има спалня, разтегателен диван, баня с вана и тоалетни принадлежности, и кухненски бокс. Усещането за домашен уют, което носи, се допълва от камината, разположена в близост до спалнята.

Апартамент с една спалня Junior

Апартамент с една спалня Junior се състои от спалня, разтегателен диван, кухненски бокс и баня. Модерното обзавеждане се преплита хармонично с мебелите от дърво и осигуряват приятна атмосфера за почивка.

спалня в едноспален апаратмент
спалня в едноспален апартамент

Апартамент с една спалня Senior

Апартамент с една спалня Senior е с квадратура от 85 кв.м Предлага уникална гледка към планината и обзавеждане със завършек тип chalet. Може да избирате между спалня и разделени легла. В банята ще откриете вана, халати и сешоар.

Апартамент с една спалня Loft

Апартамент с една спалня Loft предлага отлични условия за отдих. Разполага със спалня на втория етаж и балкон с изглед към Пирин и Рила. От него може да се наслаждавате на красотата на природата.

едноспален апартамент loft в Boutique Hotel Entry E
хол в двуспален апартамент

Апартамент с две спални

Апартаментът с две спални е най-просторното помещение в Boutique Hotel Entry E. Площта му е 125 кв. м. Освен две спални, разполага с разтегателен диван и кресло. Дизайнерският облик на апартамента се допълва от камина, която създава уют.

Мезонет

Мезонетът е разположен на два етажа. Предлага чудесна възможност да отпочинете пълноценно. Има две спални и две бани. Топлите цветове на интериора и мебелите от естествени материали придават завършен вид на помещението.

хол в мезонет