Boutique Hotel Entry E

Удобства

Релакс

Boutique Hotel Entry E предлага пълно презареждане и релакс след вълнуващ ден в планината. На разположение на всички гости са сауна с панорамна гледка към градината, парна баня, открита топла каца и зона за релакс. Температура на водата в кацата достига 38°  C. По желание на гостите хотелът предлага и масажи, като е необходима предварителна заявка.

Спорт

Boutique Hotel Entry E залага на максимата „Спортът е здраве“. Тук ще откриете мултифункционална спортна зала. Не пропускайте да направите своята индивидуална тренировка или да се включите в някои от груповите занимания. Организират се различни спортни дейности, сред които кросфит часове и йога практики.
мултифункционална зала в Boutique Hotel Entry E

Детски център

Boutique Hotel Entry E разполага с един от най-големите детски центрове в град Банско. Предлага много опции за забава и щастливи моменти с детски лабиринт и зона с игри.
За най-малките гости на хотела посещението на детския център е безплатно.
Центърът е подходящо място за отпразнуване на различни детски събития и рождени дни. Екип от професионални аниматори се грижи за приятните, разнообразни и много интересни занимания за малчуганите. Детският център е Вашето място за наистина незабравим детски празник!

Ски гардероб

За максимално удобство на всички практикуващи зимни спортове, Boutique Hotel Entry E разполага с два ски гардероба. Единият се намира на територията на хотела и предлага съхранение на собствена ски или сноуборд екипировка напълно безплатно. Другият се намира до ски станцията и предлага на гостите на хотела наемане на ски с отстъпка от цената. И в двата ски гардероба можете да оставите на сигурно съхранение своето оборудване, което ще бъде готово на следващия ден за предстоящи снежни приключения.

минерален басейн

Целогодишно може да се отдадете на приятен релакс в басейните на Алфа СПА Добринище. Партньорството ни с тях позволява по време на престоя си да съчетаете спа и планински туризъм. Водата в басейните е минерална, с температура, варираща от 30°C до 40°C. Подходяща е за рехабилитация и балнеолечение.

Транспорт до Добринище

Конферентна зала​​

В Boutique Hotel Entry E има многофункционална климатизирана зала за конференции и бизнес събития с капацитет от 50 места. Помещението разполага с голям смарт телевизор, към който може да се включи допълнителна техника. За оптимален уют и комфорт конферентната зала разполага с камина, а наличието на френски прозорци допринася за навлизането на естествена светлина. Мястото е подходящо и за спортни мероприятия.
конферентна зала в Boutique Hotel Entry E
празнично украсено Лоби в Boutique Hotel Entry E

Активности и събития

Boutique Hotel Entry E разполага с мултифункционална зала за организиране на разнообразни активности и събития.

Можете да организирате фирмени и частни партита, тиймбилдинг, семинари, йога ритрийт, спортни лагери и всякакъв вид други събития.

За вас и според вашите нужди екипът ни ще изготви специална индивидуална оферта.

Лоби

Гостите на хотела могат да се отпуснат в лобито пред красива камина, която създава приятна обстановка и придава усещане за допълнителна топлина и уют.
Вкусните ястия от менюто на ресторанта могат да се консумират и тук в акомпанимента на фонова музика и вино от специалната селекция на винарска изба Катаржина.

15 места

Избрани вина

Лаундж в Ентри Е бутиков хотел в Банско

Лаундж

Подходящо място за настолни игри или сладки приказки. Намира се над лобито и рецепцията и предлага уютна атмосфера в стил лофт.

Други

ШАТЪЛ

до и от начална станция

ПАРКИНГ

безплатен

ГАРАЖ

подземен

WI-FI

безплатен

СКИ ГАРДЕРОБ

в хотела