Boutique Hotel Entry E

Удобства

Релакс

Boutique Hotel Entry E предлага пълно презареждане и релакс след вълнуващ ден в планината. На разположение на всички гости са сауна с панорамна гледка към градината, парна баня, открита топла каца и зона за релакс. Температура на водата в кацата достига 38°  C. По желание на гостите хотелът предлага и масажи, като е необходима предварителна заявка.

Спорт

Boutique Hotel Entry E залага на максимата „Спортът е здраве“. Тук ще откриете мултифункционална спортна зала. Не пропускайте да направите своята индивидуална тренировка или да се включите в някои от груповите занимания. Организират се различни спортни дейности, сред които кросфит часове и йога практики.
мултифункционална зала в Boutique Hotel Entry E

Детски център

Boutique Hotel Entry E разполага с един от най-големите детски центрове в град Банско. Предлага много опции за забава и щастливи моменти с детски лабиринт и зона с игри.
За най-малките гости на хотела посещението на детския център е безплатно.
Центърът е подходящо място за отпразнуване на различни детски събития и рождени дни. Екип от професионални аниматори се грижи за приятните, разнообразни и много интересни занимания за малчуганите. Детският център е Вашето място за наистина незабравим детски празник!

Ски гардероб

За максимално удобство на всички практикуващи зимни спортове, Boutique Hotel Entry E разполага с два ски гардероба. Единият се намира на територията на хотела и предлага съхранение на собствена ски или сноуборд екипировка напълно безплатно. Другият се намира до ски станцията и предлага на гостите на хотела наемане на ски с отстъпка от цената. И в двата ски гардероба можете да оставите на сигурно съхранение своето оборудване, което ще бъде готово на следващия ден за предстоящи снежни приключения.

зала за конференции в Банско - Boutique Hotel Entry E

Конферентна зала​​

В Boutique Hotel Entry E има многофункционална климатизирана зала за конференции и бизнес събития с капацитет от 50 места. Помещението разполага с голям смарт телевизор, към който може да се включи допълнителна техника. За оптимален уют и комфорт конферентната зала разполага с камина, а наличието на френски прозорци допринася за навлизането на естествена светлина. Мястото е подходящо и за спортни мероприятия.

Активности

Разположен в прегръдката на планината, хотелът предлага безброй възможности за забавления сред природата. Може да карате ски в Банско, да се отправите на преход в района или да наемете велосипед/АТВ, за да се насладите на свежия планински въздух.

празнично украсено лоби в Boutique Hotel Entry E

събития

Boutique Hotel Entry E разполага с мултифункционална зала за организиране на разнообразни активности и събития.

Можете да организирате фирмени и частни партита, тиймбилдинг, семинари, йога ритрийт, спортни лагери и всякакъв вид други събития.

За вас и според вашите нужди екипът ни ще изготви специална индивидуална оферта.

Лоби

Гостите на хотела могат да се отпуснат в лобито пред красива камина, която създава приятна обстановка и придава усещане за допълнителна топлина и уют.
Вкусните ястия от менюто на ресторанта могат да се консумират и тук в акомпанимента на фонова музика и вино от специалната селекция на винарска изба Катаржина.

15 места

Избрани вина

Лаундж в Ентри Е бутиков хотел в Банско

Лаундж

Подходящо място за настолни игри или сладки приказки. Намира се над лобито и рецепцията и предлага уютна атмосфера в стил лофт.

Други

ШАТЪЛ

до и от начална станция

ПАРКИНГ

безплатен

ГАРАЖ

подземен

МАСАЖНО СТУДИО

в хотела

WI-FI

безплатен

СКИ ГАРДЕРОБ

в хотела

минерален басейн

Целогодишно може да се отдадете на приятен релакс в басейните на Алфа СПА Добринище. Партньорството ни с тях позволява по време на престоя си да съчетаете спа и планински туризъм. Водата в басейните е минерална, с температура, варираща от 30°C до 40°C. Подходяща е за рехабилитация и балнеолечение.

Транспорт до Добринище